Daniel Clowes

[arve url=”https://youtu.be/6lZDDHpIJmE” /]

“Daniel Clowes’ brand of funny verges on bleak. Over his 25-year career, through works like “Ghost World,” “Eightball” and “Wilson,” the cartoonist has lead the way for a new kind of comic hero, one that’s misanthropic, dry and on the outside of conventional norms. Now, with an Oscar nomination and features in places like GQ and the New Yorker, Clowes has been on the front lines of the new age of comics, bringing graphic novels to the big screen and to the wider public. This is the story of how one cartoonist changed an industry, as set to the unmistakable vocal stylings of Woody Harrelson.”

Youtu.be/6lZDDHpIJmE

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*