Op zoek naar je oude Geocities

Op zoek naar je oude Geocities

De ultieme click club classic voor wie ooit een Geocities account had en zijn/haar website van vijfentwintig jaar geleden weer eens bij wil werken. Nadat de Yahoo als laatste eigenaar in 2009 de stekker eruit trok blijken veel van de pagina’s van toen toch bewaard gebleven.

Geocities — the service that, back in 1994, set off the first phase of everyday folks putting crazy, fun stuff online — still exists as a hosting service. Better yet, it has also preserved an awful lot of those old Geocities sites, and has a rudimentary search engine to find them.

[…]When I posted about this search engine on Twitter, a lot of thirtysomething web developers immediately headed over to discover: Holy moses, the fansites they’d made when they were tweens were still up and running!

Boingboing.net/2018/05/04/a-search-engine-for-old-geocit.html

Uw eigen account weer tot leven wekken doet u zo:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=cKntoFl3Jq8″ /]

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Hmm jammer bij mij wordt eea aangegeven als fishing muk, malware. Maar ik heb misschien wat teveel beschermende instanties aanstaan. Zou graag eens mijn eigen geocities terugvinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*