Boerenknecht bouwt helicopter

Farm Boy Assembles 'Chopper' in Kiambu

“Residents of a Githunguri village have been flocking to a homestead in the area to get a glimpse of a home made chopper which that has been assembled by a 20 year old young man. Onesmus Mwangi […] The class six dropout says he has passionately pursued the project despite lacking the requisite educational background.”

Blijmaker van de dag, Keniaanse Joost Conijn bouwt na het melken zijn eigen helikopter in de achtertuin. Alleen het vliegen loopt nog niet helemaal vlekkeloos. Meer achtergrond bij The Star. De comments bij zowel de krant als bij YouTube slaat u beter over, zuur tot op het bot.

Youtu.be/OHC-w5Hue3M (video na de klik)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

  1. Bij Joost Conijn vliegt en rijdt wat hij maakt, deze jongeman is meer de Keniaanse Panamarenko. Ook geweldig overigens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*