Zingt u mee met

Zingt u mee met

‘An experience by: Abner Preis’, dat klinkt al buitengewoon veelbelovend. In het kader van Abners aankomende solo bij Tetem in Enschede is hij op zoek naar zoveel mogelijk mensen om op 12 april aanstaande de Joe Cocker klassieker You Are So Beautiful mee te zingen.

Zangtalent is niet vereist, inzet en enthousiasme wel. Mocht u zich afvragen hoe dat nummer ook alweer gezongen werd, na de klik vindt u een en ander aan geheugensteun.

Tetem.nl/nl/activiteit/details/311/born-again

Dat wilt u niet missen: Tetem.nl/nl/activiteit/details/311/born-again

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*