Te koop: bruidsjurk (wegens omstandigheden)

Te koop: bruidsjurk (wegens omstandigheden)

“[…] Maar als het huwelijk in kwestie strandt en de bruidsjurk ‘wegens omstandigheden’ te koop wordt aangeboden, worden die foto’s zonder pardon verminkt met een scherp voorwerp of bewerkt in een computerprogramma – alles om de bruid maar onherkenbaar te maken. Het is een bizar contrast dat in één beeld is gevangen, vindt grafisch ontwerper Petra van der Put.”

Thecreatorsproject.vice.com/nl/blog/te-koop-bruidsjurk-wegens-omstandigheden

About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*