About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

19 Comments

 1. de onderste steen boven, eerlijk is eerlijk, Jongeleens werk is zeer de moeite waard

  maar tempel en ‘grafitti op zuilen’ erbij denken dan lijkt elk woord wel op dat werk nattuurlijk JB
  kom op!

 2. nee die was niet in photoshop Erosie (die in fake Flash art wel ja als ontwerpje zeg maar) later in het echie met 2 getuigen, ik scheet wel in mn broek natuurlijk want geen echte graffiti street artist, ken je dat gevoel?

  het wiel heb ik overigens ook uitgevonden en wel in 1971 en een half, ik was toen anderhalf, ik weet het nog heel goed…ook toen gingen andere met het concept aan de haal nu zie je die dingen werkelijk óveral…

 3. dus net zoiets als, ha laat ik ook eens afgescheurde posters gebruiken, en die beschilderen?

 4. haha rustig MB, niks aan het handje…mooi toch dat ik die Flashart herinner, die inderdaad. mad respect voor die photoshopskills yo. en die baksteen door vitrine die herinner ik me ook; priceless (letterlijk en figuurlijk)

  goeie zo’n nostalgische kijk in de keuken meets stereo-in-duplex!

 5. Maar die Jongeleen op zijn beurt heeft al ver voor Marc Bijl, in zijn blote kont met lederen schort letters gelast….super geil was dat!

 6. 1971 was voor mijn tijd…
  Heb op school ook nooit lessen gehad over de uitvinding van het wiel.
  Bij deze genoteerd…

 7. Die stenen zijn al zo oud als ik me kan herrinneren en in iedergeval ver voor die oranje dingen ( uitmnhoofd moet dat rond 97 zijngeweest, maar 79 kan ook. En die mb-resist was op plastic folietje gespote. Om de eigenaar van t gebouw niet boos te maken.. (manifesta) Of had ik dat
  mis? Wat dat betreft zat erosie
  met z’n fotoshop aardig in de buurt ( net echt/zonder eigen risico). Met fullcircle bedoelde ik danook dat het boeiend is te zien dat de raliteit het werk als t ware weer weet in te halen.

 8. > Met fullcircle bedoelde ik danook

  Ja precies, de rest is kleinschalige pesterij. Ik herinner me Documenta Kassel, met terror, wist niet eens van resist elders.

 9. klopt ja
  manifesta RESIST was op vinyl erop geplakt, ik haalde het door elkaar met dat andere meesterwerk TErROR bij het Fridericianum
  Ook die bakstenen van JJ waren van een vroeger tijdstip maar beslist geen ’79 toen was het nog Lego, vara-stickers en vingerverf
  Ere wie ere toekomt, JJ is de bom!

 10. Het wiel heb ik trouwens ook uitgevonden. Zelfs twee keer om er een fiets van te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*