Persbericht van de maand

Van A tot Z RONKEND geschreven.

“Clive Miller is een kunstenaar zoals je je een kunstenaar voorstelt. Niemand ziet hem aan voor boekhouder of belastingambtenaar. Bij Clive komt de kunst uit al zijn poriën. Dat schept verwachtingen waarbij de allesoverheersende vraag is: Kan hij ook schilderen en maakt hij goed en interessant werk?”

Bijna het hele stuk is het citeren waard.

“[…] speelde samen met Pink Floyd […] Kreeg vele prijzen waaronder zoiets als de Prix de Rome

[…]

Frans Bultje […] kreeg opdrachten voor het maken van posters voor Teleac (Beestenspul) en werd leraar aan de RSG (Rijks Scholen Gemeenschap) in Ter Apel en de CSG in Meppel

[…]

Joop Nijmeijer […] Zijn werk doet denken aan dat van Helmantel maar is schilderachtiger. […] Nijmeijer zet forsythia’s in zijn atelier en wacht net zo lang tot ze precies het tere geel vertonen dat hij wil schilderen. […] In Nederland eksposeerde hij bij gerenommeerde galeries (Ina Broerse Laren, De Vlierhove Blaricum, Het Blauw Laaken Heusden a/d Maas, Art Options Wijk bij Duurstede, Wiek XX Nieuwe Schans).”

Lees en geniet:

cultuurnet.nl/nieuws/toon/17253-Vledder-Saxonia_Kunst_in_Museums_Vledder

advertentie(s)

* Aan u het nader opgoogelen van beeld van het werk van Clive Miller, Frans Bultje en Joop Nijmeijer.

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. “Bij Clive komt de kunst uit al zijn poriën.”

    Daar heb je tegenwoordige hele goede deodorants voor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*