Willem van Genk @ Galerie Hamer

Rozengracht,ca.-1957_-27,5x39,2-cm

“Een kleine retrospectieve tentoonstelling van Willem van Genk (1927-2005), Nederland’s belangrijkste outsiderkunstenaar, een wereldnaaam, in Galerie Hamer, ter gelegenheid van de publikatie van “Willem van Genk Kroniek”, een boek over de jarenlange samenwerking van zijn galeriehouder met de schizofrene kunstenaar, die van reizen en plastic regenjassen hield. Met waanzinnige detaillering beeldde hij steden en treinstations uit, werk boordevol informatie waardoor tevens een tijdsbeeld is ontstaan.”

galeriehamer.nl/actueel.htm

Raadhuisstraat,-ca.-1957_-27,7x39,3-cm

WVG EXP7

WVG EXP6

WVG EXP5

WVG EXP4

WVG EXP3

WVG EXP2

WVG EXP1

Nog tot 3 mei.

galeriehamer.nl/actueel.htm

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*