El Hotel Eléctrico @ M HKA

muhka111116

“El Hotel Eléctrico biedt een afwisselend vrolijk en macaber, monochroom en felgekleurd, en magisch en heimelijk kader”

Helemaal mee eens; divers en interessant, een fijne combinatie van werken. Maar wat hels ontsloten. de catalogus / de folder: die biedt niets dan tekst en foto’s van deuren en het schijnt dat informatie over de werken op her en der vrijstaande deuren is geplakt. Ik heb dat gemist.

Een sfeerimpressie in vijftien beelden:

tuymans

nuhka

muhka2

muhka4

muhka3

muhka5

muhka6

honoredo

muhka7

muhka8

muhka10

muhka9

muhka11

muhka12

muhka13

muhka14

muhka15

muhka16

muhka1116

“In El Hotel Eléctrico check je in in een andere tijd en ruimte. Want net zoals een hotel, is een museum een plek waar elke bezoeker maar tijdelijk te gast is. De spanning tussen publiek en privé, tussen neutrale interieurs en gepersonaliseerde objecten, tussen waken en slapen, en tussen werken en dromen zorgt voor speelse contrasten in elke ‘kamer’ van El Hotel Eléctrico.”

Ik wil naam en rugnummers, graag met verwijzing naar onderliggende websites. Dat is hier niet of nauwelijks te doen. Ook de Muhka website biedt geen beeld/catalogus.

U moet gewoon maar gaan kijken: een fijn geheel zoals u ziet. Nog slechts tot 11 mei.

muhka.be/nl/toont/event/3184/EL-HOTEL-ELCTRICO/

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*