Het Kunstgemaal

Het Kunstgemaal

“Het Gelderse landschap kent vele dijkhuisjes, dijkmagazijnen en gemalen, waar talloze fietsers op dagen zoals deze voorbij trappen. Op de dijk van het pittoreske Bronkhorst staat het Kunstgemaal. Sinds april van dit jaar heeft het een tentoonstellingsruimte in de voormalige dienstwoning van de gemaalmachinist, een mooie nieuwe aanbouw voor het keukengemaal en een kleine artist-in-residence in wording op de eerste etage.”

5uur.wordpress.com/2014/06/08/malen/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Schitterende locatie met een weids uitzicht.
    Mooie kunst van o.a. Maarten van Aken en Merel Jansen. Zeer de moeite waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*