Thomas van Linge @ Rianne Groen

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-1

Klassieke beeldhouwkunst, amehoela. Een installatie van decorstukken met USB, piepschuim, fopsteen en van alles ook weer 3D-scans. En prints op doek daarvan. Gemeen gehangen als een vaatdoek. Misschien een beetje veel, buitengemeen gelaagd en heel erg van nu. Een pareltje in de piepkleine galerie van Rianne Groen.

Hoe groter de afstand – ik zag het (meer dan) een week geleden – hoe beter ik het vind. Van Linge blijft hangen.

Waar ik eerst huiverde bijna bij de onverhulde waterval aan kruisverwijzingen – aanstelkunst – noem ik het nu heel erg rijk. Of is dat messing toch net te modisch. de tabletjes met youtube too much. Een reidans van details, waar is het grote gebaar? Tegelijk is het een toneelstuk in 1 deel. Theatraal, dramatisch, over the top. Erg leuk, gaat dat zien. Kijkt en laat u vertellen.

riannegroen.com/outside-in-thomas-van-linge.html

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-2

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-3

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-4

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-5

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-6

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-7

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-8

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-9

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-10

Thomas-van-Linge-bij-Rianne-Groen-12

riannegroen.com/outside-in-thomas-van-linge.html

About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*