Broken Circle, Spiral Hill

Broken Circle, Spiral Hill

    Robert Smithson, Broken Circle, 1971.

“Emmerschans is niet een plaats in Nederland waar ik weleens ben. Toen ik in de buurt was, moest ik van de gelegenheid gebruik maken en bezocht de zandgroeve aldaar.”

Blikvangen.nl/2014/06/broken-circle-spiral-hill/

Niels Post
About Niels Post 3477 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*