Noodlottig ongeval Jeroen Bodewits en Carmen Heijmerink

bodewits

  (Re)construction site II
  exhibition in Pictura, Dordrecht; sept 2013

Kunstenaar Jeroen Bodewits is omgekomen bij een auto-ongeval. Een vrachtwagen reed in op een file bij Antwerpen. Met hem in de auto, en eveneens overleden, Carmen Heijmerink. Zij was collega van Jeroen bij kunstzaken van de Erasmus Universiteit.

Wij wensen vrienden, familie, alle betrokkenen sterkte.

jeroenbodewits.nl

Condoleances op memori.nl:

“Op donderdagmiddag 26 juni is aan het leven van Jeroen een abrupt einde gekomen. Hij werd het slachtoffer van een verschrikkelijk verkeersongeluk in Antwerpen en overleed ter plekke. Jeroen stond in de kracht van zijn leven en zat vol met plannen voor prachtige projecten. Dat zijn grenzeloze energie, zijn warmte en zijn levenslust bij iedereen mogen voortleven.”

memori.nl/jeroen-bodewits

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

10 Comments

 1. Helaas is er op donderdag om 17.00 uur een mooie kunstenaar heen gegaan. Hij had nog zoveel mooie werken willen maken.
  R.I.P. Jeroem Bodewits

 2. Ongelofelijk dit bericht! In de kracht van zijn leven is op gruwelijke wijze zijn leven ontnomen door bruut verkeersgeweld. Noodlottig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Geen geklets meer tijdens het lopen, we zullen het missen.
  Sterkte voor al zijn familie, vrienden en bekenden.
  Jan de Vos, loopgroep PAC

 3. Lieve Jeroen, wat een verschrikkelijk ongeluk is jou overkomen. In de bloei van je leven en ineens ben je er niet meer. Een mooi mens is niet meer. Cobie, Gerard en Mariska heel heel veel sterkte met dit enorme verdriet.

 4. Wat een verschrikkelijk nieuws, heel veel mooie momenten met Carmen en Ineke meegemaakt. Zo’n lieverd en zo begaan met de kunst. Heel veel sterkte voor haar familie.

 5. Een rustige vent, niet opvallend door een grote mond of bloedfanatieke trainingsarbeid. Gewoon een aardige man, die lekker zijn oefeningen deed met tussendoor een praatje. Vreselijk bericht, ik wens de familie en vrienden/bekenden -ook van zijn medepassagiere-heel veel sterkte.
  Ben Eijkelhof, Rhodos

 6. Het leven is onvoorspelbaar, onlangs spraken wij elkaar nog en dat dit nu niet meer kan maakt mij stil. Jeroen was een goede collega en wij verliezen door dit tragische ongeval een goede kunstenaar. Ik wens alle direct betrokkenen de komende tijd veel sterkte toe.

  Ronald Motta

 7. Lieve Carmen,

  Wat een vreselijk bericht. Heel veel jaren hebben Joke en ik met jou een prachtige fotocollectie aangelegd voor de EUR. Heel veel plezier met elkaar beleefd bij het aankopen van de werken o.a. in Parijs. We zullen je missen. Heel veel sterkte voor je man Hans en je kinderen David en Iris. liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*