In Zweden in de gevangenis

In Zweden in de gevangenis

‘“Prison is a bit like copyright”, Peter remarks. In both areas, there is a lack of transparency and the people in power profit from the fact that the average person doesn’t pay a lot of attention to the issue. That opens the door to abuse and corruption.’

Europarlementariër Julia Reda op bezoek bij Peter Sunde, de Pirate Bay oprichter en voormalig woordvoerder die nu een gevangenisstraf van een jaar uitzit wegens het aanzwengelen van de firma Torrent.

Senficon.eu/2014/08/prison-is-a-bit-like-copyright-peter-sunde/

(via BoingBoing)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*