Weird: Amsterdamse kunstenaar Rachid Ben Ali : ‘Ik werkte acht maanden onder dwang’

benali

    Ben Ali in betere tijden op Art Amsterdam

Elke dag schilderen. Bietje coke derbij. Gaat dat goed?

“Hij heeft mij in zijn woning opgevangen en ik moest daar elke dag werken. In het pand in Buitenveldert kwamen veelal junkies en er werd veel cocaïne gesnoven. Ik kreeg dat ook en heb 130 werken gemaakt. “

De 130 schilderijen zijn foetsie. Weg. Zegt de hevig geëmotioneerde kunstenaar in een interview met De Telegraaf.

telegraaf.nl/binn[…]derijen_gestolen_op_schuiladres___.html

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Beste rachid,

    Je kwam altijd bij ons op de zaak bij mijn moeder
    Ingrid van de zonnebank.. Ik las vandaag het artikel, daarbij ken ik aaron heel lang.. Ik haat hem zo en hij is heeel bang voor mij.!!! Ik vind het zo n rotstreek van hem. Kunnen we aub even afspreken of bel me of app me 0627917412….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*