Jeanne Oosting Prijs 2021, Nour-Eddine Jarram en Lily van der Stokker

Al sinds 1970 (!) ontvangen elk jaar twee figuratieve schilders een oeuvreprijs uit naam van Jeanne Oosting. Leuk detail, de jury bestaat altijd uit collegakunstenaars. Dit jaar zijn Nour-Eddine Jarram en Lily van der Stokker de gelukkigen.

Naast het geldbedrag van € 7500 is er ook een bijbehorende tentoonstelling. Nog te zien t/m 29 augustus bij Rozenstraat – a rose is a rose is a rose.

Jeanneoostingstichting.nl

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*