The Untold History of Zines… Doug Biggert on Tower Mag Hell

Doug Biggert on Tower Mag Hell

‘“Doug might be the closest thing there ever was to a patron of zine editors.” Not only did you do all of the zine buying for Tower Records and Books, but, as I understand it, you were also incredibly generous toward many of us on a personal level. So, let’s start with a simple question… Why? Why did you invest so much time, energy and money in zines?’

Markmaynard.com/2014/08/the-untold-history-of-zines-doug-biggert-on-tower-mag-hell/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*