Kunst als sluiproute

“Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën waarschuwt banken en verzekeraars in Nederland dat ze geen misbruik moeten maken van de uitzonderingen die hij op hun verzoek in de bonuswet heeft opgenomen.

[…] Hij verwees ook naar geruchten dat banken voor veel geld schilderijen – gemaakt door werknemers – zouden kopen om op die manier het bonusplafond voor die ‘schilderende’ werknemers te omzeilen.

Buiten de lijntjes van de wet kleuren, laat dat maar aan de jongens en meisjes van de financiële sector over.

Nu.nl/economie/3893630/dijsselbloem-waarschuwt-financiele-sector.html (via RC)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*