Een jaar lang hetzelfde televisiepak

Een jaar lang hetzelfde televisiepak

“What would happen if a high-profile TV presenter wore the same suit every day for a year? It’s a question that we now have an answer to, thanks to the efforts of Karl Stefanovic, a presenter from Australia. Unsurprisingly, the answer is: nothing.”

Terwijl de kledingkeuze van zijn vrouwelijk co-presentatoren dagelijks door de mangel wordt gehaald door televisiekijkend Australië zijn diezelfde kijkers een stuk minder kritisch wanneer het gaat om een herenpak.

Theguardian.com/lifeandstyle/womens-blog/2014/nov/17/male-tv-presenter-same-suit-year-female-colleagues-judged (via BoingBoing)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*