Antonio La Grotta

Antonio La Grotta

“Discotheques, the symbol of 80s and 90s hedonism, were fake marble temples adorned with Greek statues made of gypsum, futuristic spaces of gigantic size, large enough to contain the dreams of success, money, fun of thousands people. And then the dreams are gone, people disappeared and nightclubs became abandoned wrecks, cement whales laid on large empty squares, places inhabited by echo and melancholy.”

Antoniolagrotta.eu/Works___Paradise_Discotheque.html (via BB)

Antonio La Grotta

Antonio La Grotta

Antonio La Grotta

Antoniolagrotta.eu/Works___Paradise_Discotheque.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*