Half jaarabonnement Ibrahim R. Ineke

Jaarabonnement Ibrahim R. Ineke

“In continuation of my research into the tension between the narrative image and the image autonomous, i will be interpreting several prose pieces by E. A. Poe. It is my intention to use as little as possible of the original prose; the focus being on mood, atmosphere and rhythm as expressed through purely visual means.”

Van januari tot en met juni 2015 elke maand een van de zes delen in uw brievenbus voor slechts € 36. Ideaal cadeau voor de komende feestdagen. De uiterste intekendatum is 15 december aanstaande.

Ibrahimrineke.blogspot.nl/p/blackbook-vol-2.html

About Johan Nieuwenhuize 61 Articles
Johan Nieuwenhuize is kunstenaar, fotograaf en curator. De relatie tussen het geheugen en fotografie vormt de basis van zijn werk. Zijn werk was te zien in de Vleeshal, Fotomuseum Den Haag, Streetlevel Photoworks en het Dazaifu Tenmangu Shrine Museum en is opgenomen in diverse publieke en privécollecties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*