Villa Van Wassenhove van Juliaan Lampens wordt Beton & Breakfast

Ik ben wel de eerste die zou willen intekenen met het hele gezin; zie die foto’s eens:
https://www.flickr.com/photos/jschiemann/sets/72157647835493480/

“Dankzij een mecenas en het Museum Dhondt-Dhaenens wordt een brutalistisch icoon van architect Juliaan Lampens een bed & breakfast annex artiestenresidentie. Voor wie volgend jaar wil overnachten in deze modernistische grot van beton en glas: romantiek níét gegarandeerd.”

tijd.be/detail.art?a=9566615&n=7781&ckc=1

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*