Upcoming: Art Eindhoven

Art Rotterdam heeft er een geduchte concurrent bij. Kunstweek komt met Art Eindhoven:

“ArtEindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Het is een kunstbeurs met alleen maar schilderijen, en wel een heel breed scala aan schilderijen.”

Realistische en abstracte schilderijen.

Geen slecht woord over de prachtige werken. De ronkende non-zinnen zijn zo luisterrijk nietszeggend, dat de rillingen je over de graat gaan:

“80 Kunstenaars die u verrassen met hun werk. Door de fraaie composities. Door het pakkende kleurgebruik. Door de onderwerpkeuzes. Door de geraffineerde uitwerkingen van de onderwerpen. Kortom, door de veelheid en de gevarieerdheid. Kom kijken naar alle verrassingen.”

Tegelijk met Art Eindhoven vinden de NOW Art Fair en de YOUNG Art Fair plaats. (“vaak zeer originele en soms prikkelende werken. Werken die verwonderen en fascineren. Werken die provoceren, verrassen en boeien”)

advertentie(s)

arteindhoven.nl

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Het wordt steeds gekker bij de club van Kunstweek / NABK. Kunstweek heeft nu ook een lijstje sterke merken in de kunstwereld. Hebben zichzelf op 15 gewceend. Met meer namen van dezelfde club (kunstenaar van het jaar) in de top 25.

    http://www.kunstweek.nl/sterkemerken2014.asp
    Maar waarom staat Trendbeheer niet in de Top 25?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*