About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Maandan 9 februari wordt The Sins OF the Fleshapoids op 16mm getoond in Art Cinema OFFoff te Gent. Print komt van de Filmmakers Cooperative in New York…

  2. Die is wel heel fijn Godart. Heb je ooit de documentaire It came from Kuchar gezien? Je kan ‘m wel een keer lenen, een juweeltje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*