Daan Botlek in Bangkok

Daan Botlek in Bangkok

“Despite its brief stay, the set of works made a lasting impression and it’s definitely one of the most refreshing exhibitions we’ve seen on the Bangkok art scene in quite a while, unlike a few other big names who have been granted two- or three-month tenancy in the space but not having anything new to say.”

Bangkokpost.com/lifestyle/art/507831/a-monthly-column-rounding-up-the-best-of-the-capital-art-scene

Meet Botlek op reis vindt u hier: Behance.net/daanbotlek

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*