About [Redactie] 8890 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

 1. Inderdaad een treurig filmpje.

  Ik begrijp de propositie ook niet. De bezoekers zijn positief over het werk en schatten het hoog qua prijs, maar worden tegelijk als idioten neergezet. Dus als je het mooi/bijzonder vindt ben je een malloot, want het is niet veel waard, het is goedkoop en vooral niet bijzonder.

  Het gaat waarschijnlijk in deze om het positioneren van die posters als jong, rebels, tegendraads, toegankelijk, etc en dat zal allemaal wel, maar tegelijkertijd bevestigen ze het idee van Ikea als goedkoop, inhoudsloos en waardeloos.

 2. hallo zeg
  in het stuk van wel ikea rt wordt gesuggereerd dat je een betere deal kunt maken door per direct een genummerd en gesigneerd ‘uniek’ werk van het ‘internationaal succesvolle duo’ in de webshop van hun ‘internationale galeriehouders’ te bestellen
  ik ben er niet voor naar het internationale land van de koekoeksklok afgereisd maar meen toch op afstand te kunnen beoordelen dat het hier gaat om werkjes die zelfs niet door de selectie van ‘lifestylebeurs’ KunstRAI zouden glippen
  tip voor de jonge rebelse lezer: max+ernst+collage

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*