John Waters in gesprek met Jeff Koons @ The Broad

John Waters in gesprek met Jeff Koons @ The Broad

“An enlightening, irreverent, unforgettable evening with two icons of pop and visual culture. Writer and filmmaker John Waters leads artist Jeff Koons in a conversation about the inspiration and ideas behind his unique works—many of which are in The Broad’s collection—against the backdrop of Broadway’s opulently glamorous Orpheum Theatre.”

Youtu.be/l8G_0Lapafw (video na de klik)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*