John Waters @ The Drexel Interview

John Waters @ The Drexel Interview

    “I’m against art for the people, what a terrible idea […] and contemporary art hates thèm. And they know it.”

‘Legendary filmmaker John Waters is known for his satirical, boundary-transgressing movies, which include Pink Flamingos, Polyester, Hairspray, Serial Mom, A Dirty Shame, and others. In this interview, Waters discusses his career in movies. He offers his take on exploitative films and insists that his films are not mean-spirited. “I am an irony peddler,” he says.’

In 4 delen, Youtu.be/amXotvMFhy4 (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*