Wat is er toch aan de hand met De Tong van Lucifer op de Knardijk langs de A6?

Wat is er toch aan de hand met De Tong van Lucifer op de Knardijk langs de A6?

    “Ter hoogte van de Oostvaardersplassen in Flevoland staat een kunstwerk van kunstenaar Rudi van der Wint op de Knardijk te balanceren.”

“Er zijn van die kunstwerken in de openbare ruimte waarbij je als je ze passeert telkens afvraagt: wat is hier gebeurd? Ik weet niet meer precies wanneer het mij voor het eerst opviel, maar sinds ik het eenmaal zag, is dat het enige aspect van het kunstwerk dat mijn aandacht trekt. En dat kan toch niet de bedoeling zijn?”

Publiekgemaakt.nl/wat-is-er-toch-aan-de-hand-met-de-tong-van-lucifer-op-de-knardijk-langs-de-a6/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*