Voor al uw luchtbehandeling, Commodore Amiga

Voor al uw luchtbehandeling, Commodore Amiga

“A Kentwood High School student programmed it when it was installed in the 1980s. Whenever the district has a problem with it, they go back to the original programmer who still lives in the area.

[…] Hopkins said the system runs on a radio frequency that sends a signal to school buildings, which reply within a matter of seconds with the status of each building. The only problem is that the computer operates on the same frequency as some of the walkie-talkies used by the maintenance department.”

De Commodore Amiga, wie is er niet groot mee geworden? In Grand Rapids (VS) staat een exemplaar dat al dertig jaar de openbare scholen, negentien gebouwen in totaal, van verwarming en airco voorziet.

Woodtv.com/2015/06/11/1980s-computer-controls-grps-heat-and-ac/ (via BB)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*