Dataminen voor gevordenen

Dataminen voor gevordenen

    Time-lapse Mining from Internet Photos, 2015.

“We introduce an approach for synthesizing time-lapse videos of popular landmarks from large community photo collections. The approach is completely automated and leverages the vast quantity of photos available online.”

Waarom zelf een camera ophangen als het ook automagisch kan.

Grail.cs.washington.edu/projects/timelapse/ (via Kottke, video na de klik)

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*