Niels Post @ Radio Voicemail

Niels Post @ Radio Voicemail

    On Spam, Comment Spam #23

“Radio Voicemail – verborgen zendtijd of een inefficiënt medium – is een radioprogramma van 2 minuten en is (tegen normaal tarief) te beluisteren via de voicemail van het telefoonnummer +31 (0)6 1973 60 48.”

Sinds vanochtend is uw correspondent audiosculptuur van de week bij Radio Voicemail. Bellen doet U met 06-19736048.

T/m woensdag 2 september a.s.

Radiovoicemail.nl

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*