About [Redactie] 8944 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

7 Comments

  1. Geweldig en raak stuk van DR. Grotendeels mee eens.
    Als het allemaal klopt, dat het bestuur hem wegstuurt, omdat Nick en Simon weggekaapt zijn door een directeur van een instelling die er wel altijd is en die leiding geeft tot na de keuze van de soep uit de koffieautomaat, dan moet dat bestuur weg.

  2. Kortom ik denk het bestuur staat de plank mis en de Appel gaat sluiten – hoe gaan ze nu subsidie binnen harken?

  3. Rein Wolfs op FB: “De beste en meest internationale curator van Nederland! Kan alstublieft dit bestuur bij het grofvuil worden geplaatst? Excuseer mijn harde taal, maar een bestuur dat met De Appel Serpentine wil spelen begrijpt er werkelijk geen zak van. Ik was enige jaren bestuurslid van De Vleeshal en ben 100% van Lorenzo Benedetti overtuigd! De Nederlandse kunstziekte, de Amsterdamse kunstziekte is wat we hier in Duitsland haarsträubend noemen. Exit Appel…”

  4. Ik denk dat het juister is een zo stom en kortzichtig bestuur te ontslaan. Voor Amsterdam/Nederland is het vertrek van Lorenzo een drama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*