Sound of Power

Petro Wodkins, Putin, Sound of Power

“SOP is a completely new genre of both busts and speakers. The series will feature powerful people who, in their own way, played the world like instruments and made countries and continents alike march to the beat of their metaphorical drums.”

Voor € 1.111,00 een eigen Putin op uw schoorsteenmantel.

Sound-of-power.com (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*