Hayao Miyazaki – The Essence of Humanity

“Filmmaker Hayao Miyazaki detests being referred to as the Japanese Walt Disney. The great animator and storyteller admires the gorgeous animation of classic Disney films, but finds them lacking in emotional complexity, the element he prizes above all else.”

Openculture.com/2015/10/the-essence-of-hayao-miyazaki-films.html

Niels Post
About Niels Post 3530 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*