Back to school I: The Fine Art Collective

tfa0

The Fine Art Collective AKA de Windsor & Newton, Liquitex & Conté a Paris Academy.

Zomaar popup/on display in een zijstraat van de Witte de Withstraat.

Het TFAC helpt je vanuit de praktijk om nog verder te groeien. Ze leren je over materialen, ze vertellen je over handige tips & trucs, ze laten je ervaren en nog meer! En… je leert van professionele kunstenaars!

thefineartcollective.nl

tfa1

Leren penselen voor gevorderden.

The Fine Art Collective is een programma dat zich als doelstelling heeft gesteld om de materiaal- en techniek kennis te verhogen en te verspreiden.
Met dit programma ondersteunen we kunstenaars, de studenten op de diverse kunstopleidingen in het land, docenten en Academies. We laten door middel van informatieve, inspirerende presentaties, clinics en ervaringsprojecten zien hoe men materialen en technieken het best kan toepassen.

tfa4

thefineartcollective.nl

Ho maar wacht eens, er is meer verf onder de zon. Zakelijk beslommerd komt u uit de College Art Tour.

Wij geloven dat in de beeldende kunstsector een nieuwe manier van denken nodig is om het ‘zakelijke instinct’ van kunstenaars te versterken. Talent is niet voldoende; ondernemend denken is een pré.

collegearttour.nl

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*