Atelier Pim Trooster

Atelier Pim Trooster

“since may 2014 my studio is located in the basement of the City-Post building,
150 steps from the railway station of Zwolle.”

Het atelier van Pim Trooster, zonder daglicht maar wel super groot:

Flickr.com/photos/pim_trooster/sets/72157651122235466/

Niels Post
About Niels Post 3503 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*