Hilde van Canneyt in gesprek met Folkert de Jong

Hilde van Canneyt in gesprek met Folkert de Jong

“Op een gegeven moment is dat bij mij helemaal fout gegaan. Ik verdiende op een gegeven moment vreselijk veel geld – vóór de economische crisis – waardoor ik altijd verder en verder deed. Met die Amerikaanse galerieën ging het allemaal ongelofelijk snel. Elke show moest voor de opening al uitverkocht zijn, anders was het geen goede show.”

Hildevancanneyt.blogspot.nl/2015/11/interview-met-folkert-de-jong.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*