White Terrorist Bingo

White terrorist bingo

‘When an American tries to kill another American in the name of Islam, it’s terrorism. When white Christians — the most common religious killers in America by a long chalk — open fire on a black church or a Planned Parenthood office, they’re “gunmen.”‘

Boingboing.net/2015/11/29/hey-kids-lets-play-white-t.html

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*