IS aan de haal met fotowerk

Photographer Discovers ISIS Has Stolen His Artwork

    Links McCarty’s versie

“Many artists have suffered the indignity of having their work ripped off by one big company or other. But few have experienced the particular pain, as Brian McCarty has, of having their art illegally appropriated by ISIS.”

Extra cynisch wanneer je bedenkt dat de originele foto is gemaakt in het kader van een creatief therapieproject waarin wordt geprobeerd kinderen te helpen die zijn gevlucht voor oorlogsgeweld.

Hyperallergic.com/258718/photographer-discovers-isis-has-stolen-his-artwork/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*