Bonnefantenmuseum Maastricht brengt Toon Teeken

Bonnefantenmuseum Maastricht brengt Toon Teeken

“De expositie in Maastricht geeft inzicht in de ‘kunstenaarspraktijk’ van Teeken, een wat duister kunsthistorisch begrip dat suggereert dat er een ‘achterkant’ van het kunstenaarsleven bestaat waar de artistieke ideeën van een kunstenaar gevormd worden. Dat is natuurlijk wel degelijk het geval, maar of je dat dan ook onmiddellijk aan dagboeken, schetsboeken en andere vage half private bezigheden van een kunstenaar kan aflezen is de vraag. Ik ben voorzichtig met zulke suggesties, want wat een duidelijke ingang tot het denken lijkt, hoeft dat niet te zijn.”

Monshouwereditions.nl/bonnefantenmuseum-maastricht-brengt-toon-teeken/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*