Rhizomes & Hybrids @ Park, Tilburg

Rhizomes & Hybrids @ Park, Tilburg

In de categorie tips voor de aankomende vakantie- en feestdagen: Rhizomes & Hybrids. Met werk van A. van Campenhout, Karin van Dam, Jeroen Kuster, Tinka Pittoors, Dieuwke Spaans en Rob Voerman.

Wel even opschieten want nog t/m zondag 20 december te zien.

Park013.nl/tentoonstellingen/view/19

PARK_Tilburg_2015_dec_02

Niels Post
About Niels Post 3492 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*