Old school FX (in olieverf)

Old school FX (in olieverf)

“Before the computing era, ILM was the master of oil matte painting, making audiences believe that some of the sets in the original Star Wars and Indiana Jones trilogy were real when they weren’t. They were the work of geniuses like Chris Evans, Mike Pangrazio, Frank Ordaz, Harrison Ellenshaw, and Ralph McQuarrie.”

Sploid.gizmodo.com/the-amazing-matte-paintings-from-star-wars-and-their-cr-1680372651

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*