Michelle Grabner

Buitengewoon inspirerende lezing van Michelle Grabner. Over haar eigen praktijk als kunstenaar, de kracht van het kunstenaarsinitiatief (ze runt The Suburban in haar achtertuin) en het cureren van de Whitney Biënale in 2014. Plus extra kharmapunten voor Luc Tuymans!

Youtu.be/c_HQXSGfBUY

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*