Olivier Kosta-Théfaine geïnterviewd

Olivier Kosta-Théfaine geïnterviewd

“[…] what I love is to get lost in the streets and the goal is that I maybe make this “beautiful discovery”. A trace on a wall, a found object, or whatever, something that gives me the envy of creating something, or an idea of a new piece. Sometimes I find something, most of the time, not. I m not looking for something special, and I don’t necessarily need to come back home with a new pic in my cell, but if it happened its means that I have maybe a new piece of art that could evolve into a painting or sculpture of whatever.”

Huntedprojects.com/olivierkostathefaine#/id/i10817823

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*