Guerrilla Girls @ Stephen Colbert

“[…]Masked members of the anonymous feminist art collective gave a short introduction to what they do, and gave some really good answers as to why we should care about what museums collect.

[…] it’s pretty impressive that the Guerrilla Girls’ feminist introduction to museum politics made its way into the mainstream media.”

Minstens zo goed is talkshowhost Stephen Colbert die intelligente en ter zake doende vragen stelt, kom daar maar eens om bij DWDD en Mathijs van Nieuwkerk.

Artfcity.com/2016/01/14/stephen-colbert-interviewed-the-guerrilla-girls-last-night/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*