Ballen Eliasson van de baan

Ballen Eliasson van de baan

“De gele ballen die de gemeente op het plein voor het Centraal Station wilde plaatsen komen er definitief niet. Het kunstwerk, Kissing Earth van de Deense IJslander Olafur Eliasson, heeft onvoldoende geldschieters getrokken.”

Denieuwspeper.nl/nieuws/ballen-cs-definitief-baan/

“Nu de ballen niet doorgaan, blijft de stenen vlakte bij het station beschikbaar voor allerlei stadse feesten en partijen.”

Ad.nl/rotterdam/rotterdam-haalt-streep-door-gele-ballen-op-stationsplein~a6570c06/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*