Jerry Saltz over Mark Grotjahn

Mark Grotjahns sleutelwerk

‘[…] he then began making exact replicas of the real signs. Most artists would have stopped there. That’s when Grotjahn crossed a personal Rubicon.

Grotjahn went back to the stores, and asked owners to exchange his signs for theirs. Of this strange flip-flopping of one order for another, he says, with almost Clint Eastwood directness, “It’s a weird thing, the exchange.”’

Vulture.com/2016/01/mark-grotjahns-sign-painting-breakthrough.html#

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*