Maurice Bogaert @ Art Rotterdam Intersections

Afherbouw: als een soort omgekeerde Ikea (eenmaal in elkaar, nooit meer uit elkaar) is Camera Obscura #2 van Maurice Bogaert uit elkaar geschroefd, ingepakt, postzegel erop —> naar Art Rotterdam Intersections verstuurd om daar komende week te worden neergezet.

Een grote zwarte doos waarin een hangend buitenbeeld wordt geprojecteerd op natuurlijke wijze (lens, licht). In het donker doemt een efemeer onwerkelijk beeld op.

Origineel en kopie waarbij het origineel alleen binnen te ervaren is. Ongrijpbaar, tastbaar en tactiel.

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*