Marc Bijl @ NP3

Marc Bijl @ NP3

Op twee locaties in Groningen laat NP3 onder de noemer Blurry Conflicts I & II werk zien van Marc Bijl. In bovenstaande M0Bi aan de Kolendrift een aantal oudere werken.

T/m 21 mei a.s.

NP3.nu/?p=1781

Marc Bijl @ NP3

Mooi oom weer eens terug te zien, The artist as a young father uit 2003. In een geheel nieuwe setting, de rubber banden uit de estate van Allan Kaprow, en met toegevoegde vlammen. Zelf kende ik het werk natuurlijk uit de grootse Hofbogen show die Trendbeheer in 2009 tijdens Art Rotterdam liet zien.

Marc Bijl @ NP3

In een van de containers een videoprogramma met klassiekers uit onder andere Berlijn en Bijls Rotterdamse jaren.

Marc Bijl @ NP3

Marc Bijl @ NP3

In Bur0 Gr0ningen, op loopafstand aan de Hofstraat, is een aantal nieuwe werken te zien. Niet zo snugger van uw correspondent; deze lokatie blijkt alleen op donderdag en vrijdag open. En eventueel op afspraak, wel even aangeven dat en wanneer u wilt komen. En anders reist u gewoon door naar Hoogezand.

T/m 21 mei a.s.

NP3.nu/?p=1781

Ingevoegd 29 februari: MB to the rescue voordat hij voor trendbeheer ‘international content’ naar New York Armory afreist; photos van Buro Groningen, sorry dat ik al auf dem Heimweg war!

Marc Bijl @ NP3

Marc Bijl @ NP3

Marc Bijl @ NP3

Marc Bijl @ NP3

Marc Bijl @ NP3

T/m 21 mei a.s.

NP3.nu/?p=1781

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Ingevoegd 29 februari: MB to the rescue voordat hij voor trendbeheer ‘international content’ naar New York Armory afreist; photos van Buro Groningen, sorry dat ik al auf dem Heimweg war!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*